Det gode livFordi jeg kanMotivasjonNattskiftRestitusjonSPAThe WellUltraløpingVelvære

The Well – bad, spa og velvære

For å ta det med en gang,

Sett av en dag på The Well – Bad, SPA og Velvære. Du vil ikke angre – garantert!

 

(Foto: Alle bilder i innlegget er oversendt fra- og krediteres til The Well) 

Vi har hørt mye positivt om dette anlegget som ligger i Sofiemyr, utenfor Oslo. Og tenkte at det sikkert er greit der, så vi planla en dagstur inn. Etter mye nattjobbing og trening ville det passe godt med en dag med total utkobling.

Anlegget er lett å finne, gode parkeringsmuligheter og alt det der.

Vi ble tatt meget godt imot i resepsjonen, kjøpte badetøy, fikk nøkkelbånd og kom oss inn i anlegget. Det er noe veldig avslappende med hele bygget. Gå inn på nettsiden deres for «første gangs besøk info».

Det er så mye kvalitet i detaljer og planløsning som imponerte stort. Det arrangeres «kjentmannsrunder» slik at gjestene oppdager hele badet. Det er ett utall badstuer, bassenger, boblebad, tema dusjanlegg (alt er både inne og ute). Samt en super bar og restaurant.

Alt er så lugnt og behagelig her vi rusler rundt i badetøy med slippers, badekåpe og håndkle rundt armen.

Dette er en perfekt måte for en litt sliten løper å lade opp på.

Vi ble umiddelbart med på en «happening» i steambadstu hvor det var saltskrubbing. Det arrangeres litt forskjellig opplegg i badstuer osv flere ganger iløpet av dagen som er inkludert i inngangsbiletten. I utgangspunktet trengs ikke ekstra spa-behandling da man får skrubb, aromabadstu, ansiktsbehandling – blant annet – i inngangsbiletten. Fantastisk opplegg.

Videre var det egentlig bare å koble ut og nyte. Og hive seg med på en liten session i badstu eller basseng, dette blir opplyst på tv-skjermer.

Smoothier eller ett glass Champagne? Blåskjell eller burger? Menyen er spennende og innholdsrik. Super kvalitet på mat og kompetanse på kjøkkenpersonalet.

Vi var på the Well i 7 timer og det føltes som betydelig færre timer. Ett godt avbrekk fra hverdagen, og kjempeoppladning av kropp og sinn. Anbefales på det sterkeste. Dette blir iallefall en gjenganger hos oss, sommer som vinter.

Rimelig inngangspris, rent, flotte detaljer, avslappende, profesjonelle, spennende er noen av stikkordene her.

 

Glenn