BlomqvistVinVinauksjonVinmonopolet

Vinauksjon på gang!!

Oppdatert i bunn av innlegg.

Da er det på tide igjen å hive seg inn i en spennende vinauksjon.

Vinmonopolet arrangerer 6 auksjoner i 2018 (antallet fra år til år kan variere), hvor privatpersoner kan levere inn sine flasker for verdivurdering til Polet. De blir da oversendt til Blomqvist kunsthandel i Oslo og lagt ut for budgivning og evt. salg.

Det er alltid veldig spennende å følge prisutviklingen særlig siste 30 minutter av tiden. Og det er utrolig lett å la seg rive med i budene.

Mitt stalltips er å allerede nå gå inn på oversikten over objektene som er registrert for auksjon, og bestemme deg for hva du ønsker å følge/kjøpe. Lage en bruker på Blomqvist sin nettside og legge inn en varsling på objektene du er interessert i.

Og her kommer det viktigste, søk på nett om hva du måtte forvente å betale for disse flaskene i butikker/nettbutikker  slik at du ikke går bananas under budgivingen og ender opp med å kjøpe vin for beløp langt over hva de koster i andre butikker  – om de er å oppdrive selvfølgelig.

Se også Vinkjelleren (link på toppen av siden) hvis du er interessert i vin og vinsamling.

Trykk her for utfyllende info om auksjonen.

 

Etter endt auksjon:

Det ble ingen tilslag på meg denne gangen. Jeg hadde noen interessante objekter jeg fulgte igjennom auksjonen, som 2001 Chateau Musar, og noen årganger med Chateau d´Yquem.

Men disse var priset over- og ble solgt laaangt over hva jeg kan kjøpe disse for ute i Europa.

Neste auksjon er i september. Da prøver vi igjen.

Som alltid, er det noen spørsmål om vin, vin@ultrabloggen.no

 

Glenn