Fordi jeg kanForerunner 630MotivasjonStravaTest av utstyrTreningUltraløping

Strava.com – premium eller gratisversjonen?

Publisert

Jeg har en lengre periode abonnert på Strava sin Premium-versjon, men gikk tilbake til gratisversjonen når de økte prisen tidligere i år. Strava har vært og er min treningslogg og jeg er godt fornøyd med hva jeg får i gratisversjonen.

Hva var det jeg egentlig betalte for? Ny pris er mellom 650 og 900 kr/år, avhengig av om du betaler for 12 mnd eller hver mnd.

Jeg fikk muligheten til å sette meg ett distanse-mål for kalenderåret, samt noen ekstra funksjoner som Strava Live Suffer Score (som jeg aldri helt har forstått meg på) og noen analysefunksjoner for tempo og puls.

Egentlig helt ubrukelig, jeg har en Garmin Forerunner 630 som gir meg svar på dette og ganske mye mer utover hva Strava tilbyr. Det er bare så synd at Garmin Connect-siden er så lite brukervennlig iforhold til Strava.

Er det noen som har kommentarer på dette? Jeg er åpen for en diskusjon da jeg nå rakker ned på Strava og deres stive priser for dårlig vare…