AltraFiveFingersFordi jeg kanForerunner 630High5MotivasjonRomeriksåsen på langs 50 kmUltraløping

Romeriksåsen på langs 50 km 2017

Publisert

Da var årets RPL50 gjennomført.

Endte på 5.48, 13 min bak fjorårets løp.

(foto: Bjørn Hytjanstorp, Romerike Ultraløperklubb)

Litt skuffende er det, for jeg satt meg fast i en myr etter ca 22 km og da kom ett par kramper i låra som ikke ga seg før etter målgang. Og over halve løpet med kramper som kommer og går, reduserer fart.

Løpet begynner som alltid i ett litt for høyt tempo, men det stabiliserer seg raskt. Følte jeg holdt ett økonomisk godt tempo, slurva litt med mat. Og det er nettopp med matbiten jeg ser størst forbedringspotensiale for kommende løp. Skal legge om planene litt, men det vil jeg skrive om senere.

Jeg synes løpets tunge etappe er fra 21 km til ca 27 km. Da er det bratt stigning opp i «myrland» og med en teknisk nedoverbakke til ny grusvei. Denne lille etappa suger mest krefter for meg.

Siste 20 km varierer mellom litt grusvei og hovedsaklig sti, hogstfelt og noe myr.

Men som de 2 foregående år er jeg superhappy med RPL50! Både løype, support og stemning – i tillegg til alle de kjekke løperne i startfeltet. Jeg har allerede begynt å tenke på forbedring av mitt løpsopplegg til RPL50 2018…