Det gode livEcotrail Oslo 2016FiveFingersFordi jeg kanForerunner 630FredrikstadFredrikstad MaratonFredrikstadmarka RundtGarminHigh5MotivasjonNaturlig løpingOffshoreRomeriksåsen på langs 50 kmSondre AmdahlTreningUltraløpingVelvære

2016 – en stor opptur!

Publisert

2016 er over og kan enkelt summeres med ett ord, Fremgang!

Begynte året med å hyre inn Sondre Amdahl som coach for å spisse treninga mi og hadde som mål å få en jevn fremgang som ultraløper. Jeg bestemte meg for å delta på de løp jeg hadde mulighet til iforhold til jobb offshore.

Det ble kun 2 ultraløp, EcoTrail Oslo 80 km og Romeriksåsen på langs 50 km. Er godt fornøyd med mine resultat i disse løpa. Og spesielt RPL 50 km som jeg forbedra med 1 time fra 2015.

I tillegg har det blitt noen kortere løp som Fredrikstadmarka Rundt 20 km og Fredrikstad Maraton.

Videre har jeg hatt en evig PR fest igjennom hele året. Jeg løper raskere og raskere og jeg kjenner meg i veldig god form.

Jeg har holdt meg fri for belastningsskader og trent jevnt hele året. Mitt mål for totalt løpte km i 2016 var 2000 km. Jeg endte på 3155 km. Fantastisk!

Hvor går veien videre?

Jeg setter meg mål om 3500 km og må igjen delta på de løp jeg kan i forhold til jobb. Håper på flest mulige løp. Prøver meg på egenkomponert treningsplan så får vi se hvor god fremgang jeg får.

Uansett, nå er det blanke ark. Det står 0 km på Strava og allerede i dag 01.01.17 begynner jeg å samle km til mitt nye distansemål. Dette blir bra!

 

GK – Keep running!