FiveFingersFordi jeg kanForerunner 630FredrikstadMotivasjonNaturlig løpingOffshoreSalomon S-LabTreningUltraløpingVinter

Gjenstående løpsmuligheter for meg i 2016

 

img_0251

Løpssesongen 2016 begynner å gå mot slutten og jeg har ikke fått vært med på alle løpa jeg ønska, men er godt fornøyd med gjennomføring av løp og trening så langt. Satt meg ett mål i slutten av 2015 at jeg ved Nyttårsløpet 2016 ville runde 2000 løpte km. Pr i dag har jeg løpt 2343 km – pusher da mot 3000 km til nyttår.

De løpene jeg har sett meg ut fram mot nyttår er:

 

Forhåpentligvis klaffer det for de fleste løp med tanke på jobbreiser. Vanskelig å planlegge opptrening mot spesifikke løp på grunn av min jobb som medfører mye reising. Så vi har lagt oss på en plan med mye distansetrening (fartslek, intervall og rolige turer) når jeg er hjemme og rolig/intervall og fartsøkter annenhver dag offshore. Og det fungerer godt, jeg merker fremgang i formen hele veien.

Sist søndag satt jeg ny PB på 20 km (med ca 10 minutter) og det på en treningstur med 30 km i bena fra dagen før. Ille kjekt.

 

 

GK – Keep running!