ChampagneDet gode livFerieFiveFingersFordi jeg kanForerunner 630ItaliaMatMotivasjonRestitusjonStorbyløpingTreningVelvære

Ferie 2016 – familie, cruise, sol, mat & vin …og løping!

Cruise-ferien i vestlige Middelhavet vel gjennomført og ca 70 km med lett ferieløping er unnagjort. Veldig greit å holde seg i bevegelse på en ferie som flommer over av goder som 4-5-6 retters lunsjer og middager samt utallige fantastiske viner til alle døgnets tider. Og solen da (!), er så godt å kjenne at solen faktisk varmer på skinnet – over lengre tid enn kun de små intervallene mellom skyer og nippy vind fra alle kanter her hjemme.

IMG_20160821_192406

Jeg varierte med løpeøkter på mølle ombord i skipet og sightseeing-økter i byer som Savona, Barcelona og Palma de Mallorca. Distansen i byene lå på 12-14 km i en snitt temperatur på 35-37 grader og skyfri himmel. Digger det! Mølleøktene varierte noe og jeg løp før frokost da gymmen fort ble overfylt på ettermiddag/kveld. Folk sto i køer bak apparatene og da er det ikke kjekt å være der.

IMG_20160821_192956

Løping i varme over 30 grader liker jeg godt. Føler at det belaster systemet ekstra hardt som jeg kan bygge kapasitet på. Det kan jeg vise til i etterkant av ferien da jeg tok en av mine faste kortere testrunder før utreise på jobb hvor bena virkelig fløy fort og pulsen var under kontroll.

IMG_20160821_192659

Og med en skikkelig solferie er også kroppen på god vei tilbake til normalen etter de tyngre nattskiftukene jeg hadde på jobb i juni/juli. Sondre Amdahl jobber stadig med å legge om treningsplanen min da jeg ofte må reise på jobb på kort varsel. Skogsøkter blir plutselig mølleøkter på sjøen nå som ferien er over.

 

GK – Keep running!