Det gode livFiveFingersFordi jeg kanForerunner 630MotivasjonNattskiftNaturlig løpingTreningUltraløping

Oppkjøring mot neste løp, Romeriksåsen på langs.

Publisert

3 uker siden Ecotrail og jeg har vært i god oppkjøring mot neste løp de siste 2 ukene.

26.06.16 er datoen for Romeriksåsen på langs, ett arrangement av min klubb – Romerike Ultraløperklubb. Jeg deltok i fjor og hadde en positiv opplevelse av løpet, mener at opplegget rundt var godt gjennomført. Men jeg har endel å forbedre i år, og med den treningsmengden jeg har hatt siden nyttår skal det gå fint.

Det spesielle nå er at jeg må bruke de siste 2 ukene fram mot løpet på tredemølle. Er på jobb offshore, og har treningsprogram lagt opp til nettopp dette. I tillegg går jeg nattskift, noe som virkelig ikke er bra for kroppen. Så å toppe formen blir en utfordring.

20160609_081720

Jeg har også begynt å løpe kortere distanser med Altra Superior 2.0 for å få en liten variasjon, MEN jeg har ingen planer om å fase ut FiveFingers. Dette er kun eksperimentering i forhold til lårkramper jeg kan få i løp etter lengre distanser. Kommer tilbake til dette i senere innlegg.

Har derfor med både FiveFingers og Altra på jobb.

20160612_164853

 

 

GK – Keep running!