Det gode livFiveFingersFordi jeg kanFredrikstadMinimalistisk løpingMotivasjonNaturlig løpingTreningUltraløping

Nye FiveFingers i hus!!!

Publisert

20160518_144712-1

På tide å fornye løpeskoa mine. 1 nytt Spyridon MR par inn og samtidig pensjonere 2 par Spyridon med ca 1300 km og 1100 km bak seg. Det er mitt 6 par med FiveFingers de siste 6 år.

Strava, hvor jeg logger km på hvert skopar, har i lang tid gitt meg beskjed om å bytte sko pga antall km løpt. Men FiveFingers har ikke demping i sålen og da heller ikke behov for utbytte før de faller fra hverandre.

Denne gang bestilte jeg fra Zalando da dem hadde modell, farge og størrelse. Løplabbet hadde ikke det samme utvalget denne gang. Skoa har også en meget god pris hos alle butikker sammenlignet med alle andre konkurransesko med super lettvekt.

Skoa vil få sin ilddåp i morgen, Ecotrail Oslo.

IMG_20160520_081447

 

Det er alltid kjekt å lese «advarselen» på skoboksen. Det viser hvor langt bort fra barfotopprinnelsen vi har kommet med alle disse løpeskoa med demping i sålen. Min erfaring er også at nye FiveFingers ikke trenger å løpes inn slik andre sko trenger. Disse er egentlig en beskyttelses-sokk som sitter perfekt og er klar for langdistanse fra dag en.

 

Vibram warning

 

GK – Keep running!