Ecotrail Oslo 2016FiveFingersFordi jeg kanForerunner 630High5MotivasjonOsloPTSondre AmdahlTreningUltraløping

En uke igjen til Ecotrail.

Forberedelsene (eller nedkjøringa) er i god gang mot neste lørdags 80 km rundt Oslo. Og jeg gleder meg utrolig mye, for jeg har lagt ned mye arbeid. Særlig etter at jeg henta inn Sondre Amdahl som coach i januar. Fram til nå i år er ca 1300 km løpt, det tilsvarer nesten hele fjoråret på 1500 km.

Målet mitt for årets Ecotrail er delt. Jeg vil gjennomføre løpet på en måte jeg er fornøyd med. Det vil si at kroppen fungerer godt hele løpet, jeg holder tempoet oppe og krampene vekk.

Jeg er spent på formen jeg mener er meget god, og skader/sykdom har holdt seg langt unna. I tillegg har jeg brukt de siste 5-6 ukene på å teste ut og finne rett kombinasjon av mat og tilskudd. Dette er også beskrevet i tidligere innlegg i bloggen.

Gårsdagens økt – 15 km progressivt – er siste «lengre» distanse før jeg går inn i de neste 6 dagers nedkjøring av økter og oppladning av kropp.

 

Gårsdagen var også vel overstått St. Totteringhams day!

20130614_151630-1

 

 

GK – Keep running!