FiveFingersFordi jeg kanForerunner 630FredrikstadMotivasjonNaturlig løpingRestitusjonSkadeTrening

`Back on track` etter ett lite skadeavbrekk

Min første skikkelige «fravær fra trening»-skade.

Gikk på en smell for 10 dager siden under en tempoøkt (15 km totalt med 3 km rolig – 3 km tempo). Det gikk veldig fint over første tekniske terreng parti i tempodelen, men over neste tekniske terreng parti smalt det i bakken. Kneet smalt i røtter og føtter/ankler fikk også hard medfart.

Jeg lå ett lite øyeblikk og fryktet vridninger før jeg reiste meg opp for å kjenne etter, heldigvis var det kun slagskader direkte mot kne og føtter. Avbrøt økta og gikk rolig hjemover. Etterhvert som jeg kom ned på grusveien prøvde jeg å løpe helt lett, og det gikk fint helt hjem. Men så stivnet de skadde delene. 8-10 dager tok det faktisk å bli 100% igjen.

20160416_175336

Fall Strava headingFall på kart

 

Har i mellomtida løpt økter på 10 – 35 km og har hele tiden kjent rester fra fallet fram til nå. Men fallskader er absolutt å foretrekke framfor belastningskader. De har jeg vært og vil forhåpentligvis fortsette å være skånet for.

Veien mot toppformen fortsetter…..

a2b34c635da5f9590d28ddb446cb8a98

 

GK – Keep running!