Det gode livFordi jeg kanMotivasjonRestitusjonStaffordshire BullterrierTreningVelvære

Sjekk av løperkroppen, også for firbent løpsmakker

Publisert

Var nylig hos dyrlege for å sjekke hofte og skuldre (røntgen) på Tigra, vår Staffordshire Bullterrier. En spennende opplevelse for det er første gang vi gjør dette, såkalt 1 års kontroll. Og kroppen var 100% i orden.

IMG_20160322_165641

20160322_124834

Ho har fra 9 måneders alder vært med oss på litt lengre løpeturer opp til 17 km i terreng/grusvei/sti. Vi løper i ett tempo som hunden mestrer og har diskutert dette med veterinær. Det en må være observant på er hvordan dagsformen til hunden er dagen derpå, støl, slapp eller trøttere enn normalt? Da har det blitt for mye løping og i likhet med oss, trengs det en hviledag – og redusert distanse/belastning neste gang.

?

 

GK – Keep running!