Det gode livFiveFingersForerunner 630FredrikstadGarminMotivasjonPTSondre AmdahlStaffordshire BullterrierTreningUltraløpingVinter

Ny og bedre løpshverdag.

Etter snart 3 uker med strukturert løpsprogram satt i sammen av Sondre Amdahl samt meget god veiledning fortløpende, har jeg doblet antall løpte km pr uke. Og funnet rett løpsprogram som ikke belaster meg unødvendig hardt med tanke på skader og utmattelse.

Samtidig merker jeg allerede fremgang da jeg ikke kjenner meg støl og sliten til neste dags økt. Min 30 km PR har nettopp blitt forbedret med ca 12 minutter uten at jeg gikk inn for det – det var resultatet etter 30 km rolig langtur sist helg. Dette er selvfølgelig ikke kun ett resultat av de siste 3 ukene, men de har hjulpet meg veldig godt i gang til en raskere og bedre fremgang.

Jeg ser frem imot de neste ukene med god trening, meget god veiledning og testing av nytt utstyr/kosthold.

På mine restitusjonsdager med de rolige løpeturene er det veldig greit å ha med seg en løpspartner;

IMG_20160202_110848

 

GK – Keep running!