FiveFingersForerunner 630FredrikstadGarminMotivasjonPTSnøSondre AmdahlTreningUltraløpingVinter

Fått meg personlig løpetrener!!!

Så ikke denne komme, men nå har jeg fått meg en løpetrener / coach som skal bidra til at jeg utvikler meg riktig som ultraløper.

Sondre Amdahl er mannen som skal få meg inn på ett strukturert og motiverende treningsprogram. Han er blant de beste ultraløperne i verden, og jeg har mye å lære på flere områder fra Sondre. Nå til å begynne med vil det å komme i gang med ett fungerende treningsprogram være første prioritet. Videre vil vi finne løsninger/nye impulser på kosthold, utstyr, aktuelle løp og løpsstrategier.

Dette er meget spennende, jeg har aldri hatt en personlig trener før. Har for det meste løpt og trena styrke fordi jeg har hatt lyst til det, men har ikke hatt ett strukturert treningsopplegg. Det har vært fremgang jevnt hele veien, men nå ser jeg for meg en raskere og bedre fremgang kondisjonsmessig, strategi i løp og at jeg får lære av Sondres erfaringer.

Vil skrive nye innlegg ettersom treningssamarbeidet går fremover. Motiverende!

IMG_1145

 

GK – keep running!